Sdružení Archa - Tábory Čeložnice

O nás

Zapsaný spolek Archa – sdružení pro rekreaci a pobyt v přírodě, z.s. je dobrovolným sdružením zájemců zabývajících se náplní a využitím volného času dětí, mládeže i dospělých.

686 01 Uh. Hradiště, Na Rybníku 969,
IČ: 22738452,
č.ú.: 43-2526800247/0100 Komerční banka, a.s. Uherské Hradiště

Termín výletu

2. 8. 2020

Ahoj výletníci, slibované oznámení termínu výletu je tady. Snad nám bude počasí přát. Kdo z vás ještě nedal vědět, odkud bude odjíždět, vyplňte formulář zde:

Výlet

Těšíme se na viděnou

Informace o výletu

10. 7. 2020

Termín: úterý a středa 4. – 5. 8. 2020 (pokud by nám nepřálo počasí, posunuli bychom termín výletu na středu a čtvrtek 5. – 6. 8. 2020) – těsně před výletem vám dáme vědět e-mailem
Sraz: v 7:15 hodin na vlakovém nádraží v Uherském Hradišti, popřípadě v 7:30 hodin na vlakovém nádraží v Ostrožské Nové Vsi – vyplňte prosím ve formuláři nejpozději do neděle 2. 8. 2020 do 20 hodin, kde máme Vaše dítě převzít:

Výlet

Zakončení akce: v 17:00 hodin na Smraďavce (Buchlovice) u budovy lázní

Další informace:

Informační leták - pdf

Dvoudenní výlet

22. 6. 2020

Vážení rodiče, milí táborníci, přesto, že se tábor v Čeložnicích v letošním roce neuskuteční, moc rádi se s vámi potkáme na DVOUDENNÍM VÝLETU S PŘENOCOVÁNÍM POD ŠIRÁKEM.
Výlet se uskuteční v úterý a ve středu 4. - 5. 8. 2020. Pokud by nám nepřálo počasí, posunuli bychom termín výletu na středu a čtvrtek 5. – 6. 8. 2020. Rozhodneme se podle aktuálního počasí a všem vám dáme včas vědět.
Trasu výletu neplánujeme nijak náročnou, hlavně pro vás máme připraveno mnoho her (pro zájemce včetně noční), dalších zajímavých aktivit a nezbytného večerního táboráku. 1. den ráno se společně vypravíme vlakem do Bohuslavic u Kyjova a odsud pěšky do asi 11 kilometrů vzdálených Osvětiman, kde přenocujeme.
Druhý den nás bude čekat pohodová 7 kilometrová procházka na Smraďavku, kde si vás u lázní kolem 17. hodiny vyzvednou rodiče. Pokud se někdo z vás na nocování pod širákem necítí, mohou si jej rodiče vyzvednout první den večer kolem 22. hodiny v Osvětimanech na místě, které upřesníme. Mladším táborníkům vezmeme spacáky a karimatky autem, aby se jim dobře šlo.
Výlet nebude finančně náročný – zaplatit bude třeba jízdné vlakem, nevelký peníz za pronájem tábořiště a něco málo za večerní špekáčky a pečivo k nim a na další den. Přesnou částku vám dáme předem vědět a vybereme ji při odjezdu. Potřebovat budete také nějaké kapesné na limonádu, nanuk nebo další dobroty.
Pokud se s námi na výlet chcete vydat, požádejte rodiče, aby nejpozději do konce školního roku, tedy do 1. července 2020, vyplnili přihlášku na této adrese:

Formulář pro přihlášení

Podrobnosti přihlášeným účastníkům zašleme e-mailem v polovině měsíce července.
Těšíme se na dva dny prožité společně s vámi,

vaši táboroví vedoucí

Sdružení Archa 2020