Filmová studia Hollywood 7. den – sobota 5. srpna

Náročná dvoudenní jízda Ponny Expresem společně s nočním přepadením se podepsala na ranním vstávání našich táborových účastníků.

Po „náročné“ rozcvičce se vžili do rolí Zdeny Polhreicha a Jirky Babicy, když si vyzkoušeli Masterchefa v podobě vaření aztécké čokolády. Z jejich dovedností a prezentace byla porota naprosto beze slov. I přes stejný základ dokázaly jednotlivé týmy vytvořit širokou škálu chutí a vůní. Odpolední klid se nesl v příjemném duchu a plném břuchu.

Znalosti aztécké kultury dostatečně prověřil Janek Buben (Johnny the Drum) se svým Aztéckým kvízem. Dokonce ani nevalné znalosti účastníků se nepodepsaly na pohodové atmosféře slunného odpoledne. Následně se podařilo úspěšně pochytat všechny strážce duší a získat Masku smrti pod podmínkou, že bude navrácena Kruhu duchů a navždy zničena. A tak se taky stalo. Po setmění ostrého srpnového slunce, byla maska opět navrácena aztéckým duchům a věčný oheň ji spálil na popel.

Na základně v Čeložnicích opět zavládl klid a pokoj. Hollywood byl u toho.

fotogalerie Táborová fotogalerie
Příspěvek byl publikován v rubrice Hollywood 2017. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.