Filmová studia Hollywood 10. den – úterý 8. srpna

Poslední herní den tábora se od rána nesl v pirátském duchu. Během dopoledne oddíly plnily pirátské = drsnější úkoly, za které dostávaly indicie. Ty je dovedly ke skryté mapě a následně v odpoledni k příbytku pirátského kapitána Černovouse, kde proběhla krutá lodní bitva završená „potopením“ k lodnímu vraku a vyzvednutím pokladu.
Večer už byl věnován přípravám na předávání Oskarů, kterým bravurně provázel moderátor Janek Buben se svými hosty. Každý z účastníků tábora měl možnost postavit se na červený koberec a obdržet svého Oskara, protože vítězné snímky byly víceméně rovnoměrně rozložené mezi všechny oddíly. Všechny snímky mají svoji kvalitu, ale kvůli autorským právům je nelze šířit online. Budou uvolněny na specializovaném táborovém DVD, jehož zakoupení je „strongly recommended“ řečeno hollywoodskou hantýrkou.
Děti byly po celý týden a vlastně po celý tábor skvělé.
zapsal Akiro Kurosawa

fotogalerie Táborová fotogalerie
Příspěvek byl publikován v rubrice Hollywood 2017. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.